Menu

Onze Partners


Sportpoint Groningen De sportvacature- en opleidingswebsite! Fontys Hogescholen Windesheim Hogeschool van Amsterdam Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland Hanzehogeschool Groningen, de hogeschool van Groningen Stichting Stedenband Groningen-San Carlos
Brochures
Brochures Downloads

Aanmelden

Wanneer u onze nieuwsbrief wilt ontvangen, kunt u zich hieronder aanmelden.

 

Steun ISOP

Sponsor of donateur worden?
Stichting ISOP is een non-profit organisatie. Alle financiën zijn vrijwillige bijdrages. Zonder deze bijdrages verminderen voor ISOP de kansen om voor de kinderen in Costa Rica, Nicaragua en Zambia sportlessen te verzorgen en materialen aan te schaffen die daar nodig zijn. Zowel financieel als materieel kunt u een enorm waardevolle bijdrage leveren.

Materieel
In alle landen die ISOP steunt, is de situatie qua materiaal heel verschillend dan in Nederland. De mooie, splinternieuwe sporthallen die hier worden gebouwd, zijn daar niet aanwezig. Soms hebben kinderen niet eens voldoende materiaal om mee te spelen. Een simpel balletje, netten voor een voetbaldoel of een volleybalnet, of zelfs materiaal om een onderkomen mee te bouwen waar sportlessen in kunnen worden gegeven is er vaak niet.

Heeft u misschien nog materialen beschikbaar? Iets waarmee kinderen in ontwikkelingslanden gebruik van kunnen maken?
Stuur dan een email naar info@isop.nl

Financieel
Naast donateurs zijn we ook afhankelijk van sponsoren die ISOP willen steunen. Sponsoren kunnen de stichting financieel ondersteunen waardoor ISOP meer mogelijkheden heeft om haar doelen te realiseren in de projectlanden.

Wilt u ons financieel steunen als sponsor?
Neem dan contact op met ISOP door te mailen naar info@isop.nl.

Rabobank rekeningnummer: NL07 RABO 0388 0158 37
KVK: 02081706
T.N.V. Stichting ISOP te Groningen

Voor beide gevallen geldt dat u kunt kiezen uit verschillende sponsorpakketten.
Afhankelijk van de geldelijke waarde van uw bijdrage zal uw onderneming gegarandeerd zijn van een zekere mate van positieve publiciteit.