Brochures
Brochures Downloads

Aanmelden

Wanneer u onze nieuwsbrief wilt ontvangen, kunt u zich hieronder aanmelden.

 

ISOP scoort op de Groningse Beursvloer!

27 oktober stond 'ie weer op het programma: De Groningse Beursvloer. Een evenement waar maatschappelijk actieve bedrijven en vrijwilligersorganisaties elkaar ontmoeten, en de handen ineen slaan om een bijdrage te leveren aan elkaars doelstellingen. Uiteraard mocht Stichting ISOP dit jaar niet ontbreken. Een kort verslag van een inspirerende dag.

In een feestelijke setting maakten bestuursleden Daniëlle en Jesse zich rond de klok van drie uur op om de eer van ISOP te verdedigen op de vierde editie van de Beursvloer.  Met nog zo'n 120 vrijwilligersorganisaties namen de ISOP'ers plaats achter de staantafels, die in een grote kring verspreid stonden in evenementenhal De Oosterpoort.

De in groten getale toegestroomde bedrijven kregen na een rondje speeddaten de tijd om in gesprek te gaan met de vrijwilligersorganisaties, en wellicht een 'match' te maken. Het gouden ISOP-duo, de benjamins van de Oosterpoort, hoopte een bedrijf bereid te vinden promotiemateriaal te ontwerpen, en workshops te geven over P&O-beleid, organisatiekunde, netwerken en communicatie. Om half vier sloeg Gedeputeerde William Moorlag Snoeihard op de gong om het bal te openen. Spannend!

En jawel, al binnen de minuut trok de glimlach van Daniëlle de aandacht van Koen Jurgens, zelfstandig ondernemer en expert op het gebied van P&O. ISOP scoorde de eerste match van de beurs, en het bleek een voorbode van een succesvol optreden van de twee jonge blauwhemden.

Nog voor de klok van vier uur scoorde Daniëlle opnieuw. In haar kekke ISOP-polo bleek ze een ware magneet voor de aanwezige bedrijven. De sympathieke grafisch ontwerpster Evelien Bernabela geeft het ISOP-team binnenkort een exclusieve masterclass in het ontwerpen van promotiemateriaal en het vormgeven van de website. Jesse scoorde slechts een 'match' bij de koffiedames. Dit resultaat telde helaas niet mee voor de statistieken.

Vlak voor het einde van de beursvloer scoorden de ISOP'ers een onvervalste hattrick door ook Fairtrade Campagne Groningen tot een match te verleiden. Het door de gemeente ondersteunde initiatief komt ISOP binnenkort voorzien van een masterclass in externe communicatie en netwerken. Bingo!

Een prachtig resultaat  van een ontzettend leuke middag. Met drie matches in de pocket, en een lekker middagje netwerken, lieten Daniëlle en Jesse zich de krokante garnalen, Thaise kip en andere lekkernijen goed smaken. Volgend jaar staat ISOP zeker weer op de Beursvloer!Wednesday 02 November 2011