Brochures
Brochures Downloads

Aanmelden

Wanneer u onze nieuwsbrief wilt ontvangen, kunt u zich hieronder aanmelden.

 

Het Twentse Glazen Huis was een groot succes!

Het Twentse Glazen Huis was een groot succes!

Het Twentse Glazen Huis
 
Iedereen kijkt met veel trots terug op Het Twentse Glazen Huis. De weersomstandigheden waren optimaal, de inzet van vrijwilligers was bovenmaats en de bijdrage van sponsoren onmisbaar. De totale opbrengst van €7.000 is dan ook boven verwachting hoog! Vooral gezien het feit dat het organisatieteam maar een maand de tijd had om dit evenement te realiseren, is dit een knappe prestatie. Er wordt zelfs al geopperd om het Glazen Huis volgend jaar opnieuw te organiseren vanwege de vele positieve reacties.
 
Het evenement stond in het teken van bundeling van krachten met maar één doel; Geld inzamelen voor Escuela de Fútbol Holanda – Purral, de voetbalschool in Costa Rica die Maikel Rijnenberg en Lars Nobbe vanaf Januari 2012 verder vorm gaan geven. Met het gerealiseerde bedrag kunnen Maikel en Lars een mooie start maken! In totaal heeft het tweetal € 15.000 ingezameld waarvan er € 2.000 is gebruikt voor de opstartfase. Het geld zal onder andere gebruikt worden om de accommodatie af te sluiten door middel van hekken, kleedkamers worden gerenoveerd en er wordt een drainagesysteem gekocht. Via de weblog die spoedig geplaatst wordt op www.hettwentseglazenhuis.nl zijn beide heren te volgen in Costa Rica.
 
Het Twentse Glazen Huis heeft kinderen laten sporten en verenigingen en mensen bij elkaar gebracht. Er is een prachtig bedrag ingezameld, Hector, GFC en vv Twenthe hebben de rivaliteit voor even omgezet in samenwerking, de jeugdleden hebben een weekend vol sport en plezier beleefd en de Goorse helden van weleer zijn een unieke en onvergetelijke ervaring rijker. Deze gebeurtenissen tonen aan dat Het Twentse Glazen Huis voor Goor ook een maatschappelijke bijdrage heeft geleverd.
Via deze weg willen wij alle gasten, sponsoren, vrijwilligers en alle andere mensen die zijn of haar steentje hebben bijgedragen aan Het Twentse Glazen Huis ontzettend bedanken. Zonder deze hulp had dit weekend niet succesvol kunnen zijn!Tuesday 15 November 2011