Onze Partners


Sportpoint Groningen De sportvacature- en opleidingswebsite! Fontys Hogescholen Windesheim Hogeschool van Amsterdam Hogeschool van Arnhem en Nijmegen Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland Hanzehogeschool Groningen, de hogeschool van Groningen Stichting Stedenband Groningen-San Carlos

Brochures
Brochures Downloads

Aanmelden

Wanneer u onze nieuwsbrief wilt ontvangen, kunt u zich hieronder aanmelden.

 

Wie zijn wij

Wij zijn ISOP, een stichting voor en door jonge mensen, studenten van verschillende opleidingen in Nederland. Wij zijn ondernemend, dynamisch, innovatief en betrokken. Wij zijn mensen met ambities, die willen bijdragen aan een betere wereld. Startend met een klein project in een achterstandsbuurt in Costa Rica en inmiddels uitgebreid naar andere steden, landen en zelfs continenten. Wij  hebben wij onze ideeën en krachten gebundeld en gaan vol goede moed aan de slag. Wij zien prachtige projecten ontstaan met een duurzaam karakter. We organiseren goed bezochte activiteiten, met veel plezier, maar ook met een boodschap. We denken niet dat we de hele wereld aankunnen, maar willen wel ergens beginnen.

Wij werken vanuit de overtuiging dat sport een belangrijke factor is in de ontwikkeling van zowel het individu als de samenleving. Sport draagt bij aan de vorming van sociaal kapitaal. Geen geld, maar normen en waarden. Sport heeft een sterk bindend vermogen. Mensen vanuit verschillende achtergronden komen samen, en hebben plezier samen, wat de tolerantie onderling kan vergroten. Dit is onze visie.

Vanuit de overtuiging dat sport een belangrijke rol speelt  in persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling van jeugd, organiseren wij sportontwikkelingsprojecten in sociaal-economische achterstandsgemeenschappen. Dit doen we met de inzet van studenten en vrijwilligers uit Nederland  en lokale bevolking. ISOP start met bewegingsonderwijs en sportstimuleringsprogramma’s. Dit is onze missie.

Wil je meer weten over onze doelen, dan kun je beleidsplan downloaden bij downloads aan de rechterkant. Denk jij dat je dit ook kan? Wil je meewerken aan onze missie? Meld je dan nu door te kijken bij vacatures welke het meest past bij jou en verstuur een mail naar info@isop.nl